Propaan.info
De informatieve website voor de propaangebruiker
Betaal ik teveel?


 
Een besparing van meer dan €500 per jaar is niet ongebruikelijkDe prijs van propaan is constant aan verandering onderhevig. De meeste leveranciers wijzigen hun prijs iedere paar weken. Voor afnemers van propaan is het heel moeilijk om te weten of zij (nog) een scherpe prijs betalen. Sommige leveranciers voeren verhogingen door zonder dat de klant zich dat realiseert.

Als u wilt weten of ook u teveel betaalt, dan raad propaan.info u aan gebruik te maken van de services van Vrijgas. Vrijgas is een onafhankelijke intermediair die toegang heeft tot de marktprijzen. Als u Vrijgas machtigt, dan geeft u Vrijgas 30 dagen de tijd om voor u een extra korting op de propaanprijs van meer dan 10% te realiseren. Lukt dit niet, dan hoort u dat binnen 30 dagen. Ook in dat geval een prettig gevoel te weten dat u al een scherpe prijs betaalt. Wat de uitkomst ook is, er zijn voor de klant nooit kosten aan verbonden. Machtig Vrijgas om er achter te komen welke extra korting in uw geval mogelijk is. Vrijgas werkt uitsluitend met gerenommeerde leveranciers.

Als service aan haar klanten biedt Vrijgas gedurende de looptijd van de overeenkomst gratis prijscontrole aan. Als u de betaalde prijs en de leveringsdatum doorgeeft, dan controleert Vrijgas of de in rekening gebrachte prijs nog wel in overeenstemming is met de gemaakte afspraken.

Download en onderteken de machtiging hier, of kijk op www.vrijgas.nl voor meer informatie.

Vrijgas is vooralsnog alleen beschikbaar voor klanten in Nederland.
Vrijgas voor gratis prijscheck


HomeAlgemene informatieLeveranciersPropaan vs. aardgasTipsBetaal ik teveel?Nieuwe installatieContactVoorwaarden